3 забележителности в Германия, които трябва да видите

Историята оживява в Германия по начин, който никога не ще срещнете в учебниците. История, от Свещената Римска империя на Третия райх, може да се намери на всеки ъгъл в Германия. Това е земя на замъци и може да изглежда романтично, но най-вероятно не са били по този начин към първоначалните им обитатели. Слушайте музика от някои от най-добрите световни класически композитори от Вагнер до Бетовен. Две седмици в Германия могат да доставят всичко онова, от което се нуждаете и да ви дадат достатъчно време, за да опитате местната бира, вина и колбаси, с които всеки регион и окръг е известен. Научете за най-запомнящите се забележителности в Германия:

забележителности в ГерманияБерлин – Бранденбургската врата

Берлин е създаден около 13-ти век, което му придава историческа аура. Берлин е силно бомбардиран по време на Втората световна война, но отново се превръща в столица на обединена Германия и дом на изявени културни събития, включително концерти в Берлинската филхармония. Райхстагът е може би най-важният сградата, която ще видите в Берлин. Това е мястото, където парламентът на Германия отговаря. Друга внушителна дата е 18-ти век, когато Бранденбургската врата, която е символ забележителност в Германия, Берлин и важен модерен паметник по време на Студената война.

Дрезден

Дрезден, бившия дом на саксонските крале е може би най-новият „стар“ града, който някога ще посетите. Този вековен красив, град е силно бомбардиран по време на Втората световна война. Разположен на брега на река Елба, много от историческите сгради в Дрезден са били възстановени. Днес, това е един от най-зелените градове в Европа, с 63 на сто от земята в паркове и зелените коридори. Той е подновил своя статут на културен център, дом на много фини колекции, с 12 музеи, съставляващи държавна художествени колекции на Дрезден. Ако предпочитате да се разхождате из града, Дрезден има 13,000 забележителности в Германия, паметници, които чакат да бъдат снимани.

Нюрнберг

Нюрнберг стартира своето начало като имперски замък през 11 век. Днес е по-известен с ефектен коледен пазар и изпитания на нацистки военнопрестъпници след Втората световна война. Намира се в Бавария. Старият град е важен за науката на астрономията. Една от забележителностите на града включва къщата на Албрехт Дюрер. Нюрнберг е дом и Национален музей на Германия със своите 1.2 милиона обекта. Със своите средновековни укрепления, замъкът Нюрнберг е една от забележителности в Германия и най-страшните крепости в Европа.

Scroll to Top