7 стъпки към схемата за избора на цвят за Кухня

Има седем основни стъпки да предприемете избора на цветове за вашата кухня.

Избора на цветове на кабинета: Кухненските шкафове на фона на цялата мебелировка, обикновено заемат 50% от бюджета и около 40% от визуално пространството в кухнята. Поради тези причини е най-добре да се започне с избора на цвят за кабинет, който подхожда на вашата личност и стил на Вашия дом, преди да решите за останалите цветове в кухнята си.

Избор на цветове за уреди: Вашият шкафове, не могат да бъдат завършени, докато не се знае кои уреди ще купите. Като фокусни точки, мивка и уреди, могат да имат по-голямо влияние върху вашата кухня цветова схема.

Изборът на цвят за плот: Вашите кухненски плотове са близо до нивото на очите и ще заемат голяма част от вашето визуално пространството. Не забравяйте да вземете проба от вашия цвят шкафове, което да помогне да изберете координиращ цвят плот.

Изборът цветове за подова настилки: При избора на цвят за пода на кухня, не забравяйте да го съгласува добре с шкафове, плотове и уреди, както и със съседни стаи. Изберете масивен паркет Сира, които е класика и ще си партнира с всичко много сплучливо.

Избор на цвят за плот: До сега цветова схема е почти завършена. Има много варианти да координирате сблъсък с вашата цветова схема, така че ако имате нужда от допълнителна помощ, не се колебайте да привлече услугите на дизайнер при избора на плот.

Избор на цвят на стената: Често оставяме за накрая фона на цялостната цветова схема, стените все още могат да играят важна роля. Това доколко вредят или са част от цялостния дизайн, стените често са закрити от шкафове, изберете цвят, който балансира добре с подове, шкафове и предпазния плот.

Изборът хардуерни цветове: Вашите смесители и дръжки са инсталирани по-късно, след шкафовете и гранитът. Докато всичко изгражда вече една обща цветова схема, време е и допълнителните части да заемат своята позиция.

Разгледайте различни идеи за моден полъх в дизайн, за да ви помогнат да развиете вашата кухня в точната за вас цветова схема.

Scroll to Top