Как да изберем най-подходящо и ласкателно облекло, според типа тяло

модаЧудите се как да изберете рокля, която работи за вашето тяло, а не по друг начин. Нека ви научим как:

Обличането може  да изглеждат и да се чувства добре за онези, които имат идеално телосложение, но фокусирането за повечето жени над някои точки от телата се оказва друг момент. Да изберете правилният модел рокля е идеална възможност, но какво правите ако нямате „перфектното тяло“.

„Съществуват два мита – Единият е, че няма перфектен размер и две, няма перфектно тяло“. Всеки човек, независимо от възрастта или пол е подложен на безкрайни предизвикателства, за да намери нещо, което се вписва или постоянно се сравнява с другите. Най-важното е да се преодолее това и после да се открие подходящ начин за постигане на баланс.

Пълен ханша и бедрата

За крушовидни жени с пълни ханша и бедрата, роклята не трябва да бъде по-кратка от един инч или два над коляното. Изберете рокля с А-линия пола, която отнема част от пълнотата в дадени зони.

Пълна талия

Ако сте с форма на ябълка, може да искате да удължите торса и да привлечете вниманието далеч от талията си. Изберете рокля с една дължина над талията. Избягвайте дебели колани да пристягат средната част на тялото.

Помислете над това да подчертаете раменете си. Създавайки илюзията за повече ширина в тази област и това може да направи всичко, от което имате нужда.

Малък бюст

Ако не сте надарени с достатъчно гърди, избегне дълбоко деколте и използвайте сутиен с подплънки. Ако изберете РОКЛЯ РАЕ, или няма да сгрешите, защото такава ще добави повече обем и ще насочи погледа към тази част, създавайки изпъкнал вид. Шал в тази област, също ще създаде впечатление за повече обем. Може да се спрете и на блуза с воали в района на бюста.

Тънка талия

Пуловери или плетени рокли са страхотни възможности за по-тънки жени. Можете да добавите слоеве и на рокля, като съчетаете с жилетка или яке. Можете да добавите и дебел колан, за да дадете на талията дефиниция.

За стройни момичета, които са слаби, липсват криви крака и често имат по-атлетичен вид, рокля с къдри в моделите на долната половина е още едни от най-добрите избори за тоалет.

Scroll to Top