Къде грешим в СЕО

Може да мислите, че СЕО е нещо свръх и над вашите способности и възможности, но ние ще ви покажем, че не сте напълно прави. Винаги има начин да подобрите позицията на сайта си или да наемете специалисти за изработка на сайтове. Ето как да стане това, ако знаете къде допускате грешки:

SEO наемане на професионалист

SEO може да изглежда смущаващо, но основите лесно се хващат. Започнете от Googling „разбиране за SEO“ . Придържайте се към резултати на първите няколко страници. Ако собственикът на сайта не може да даде тласък на собственото си класиране, то най-вероятно не може да помогне.

Не можете да започнете сега

Защо не? Можете да имате ефективна стратегия за SEO, по всяко време. Направете някои изследвания, създайте план и да го приложете. Дори и най-голямата задача може да се осъществи една стъпка в даден момент. Помислете за организиране на работата си. Това може да стане с онлайн магазин.

Ако не разполагате с време за SEO

Имате ли време за Facebook постове и Pinterest? Спрете да мислите за остроумни реплики и започнете със SEO образование. Всичко това е свързано с лаптоп, чаша кафе и свободен следобед.

Нововъзникващите не се нуждаят от SEO

SEO е изключително полезно за стартиращи компании. Опитвайки се да се поддържат ниските разходи? Научете за сео оптимизация и го прилагайте ефективно като провокирате трафика към вашия сайт.

Точно съвпадение на домейни с по-висок ранг

Спамерите започнали да използват имена на домейни за рекламите и по този начин, силни ранглисти се базират не само на имена на домейни.

AdWords се равнява на Google Gold

Има съвсем малко гаранции в живота. Използване на AdWords със сигурност може да помогне, като ви предоставя инструменти за регулиране на кампанията, но това не е гаранция за успех. Научете повече за SEO и инвестирайте разликата в разрастването на вашия бизнес.

Ключова дума за позициониране е гаранции за успех

Тя може да бъде лесна да се съсредоточи единствено върху ключовите думи, които имат високи обеми на търсене. Плънката на вашия сайт с помощта на тези ключови думи в заглавията няма да гарантира резултати. Успешното SEO е за комбиниране на ефективни техники. Такова се фокусира върху едно магическо решение.

Scroll to Top