Бътън стил в модата

Ризата с копчета е удобна дреха за всеки гардероб. Тя е идеален вариант за офиса, но и за почивката през лятото. За да не рискувате да изглеждате скучно, ако ги носите с дънки през цялото време, хвърлете поглед в иновативен и стилен вариант. Изберете гащеризон, пола или клин.

Знаменитостите на модата ни показват как може да се направи по-игрива комбинация за среща с приятели. Опитайте да носите една обикновена риза с печатна пола.

Button style in fashion 3

В етно стил – дори да не планувате да посетите някое етническа събитието е добре да съпоставите риза яка с дълга пола, която прилича на класен етническа модел. Най-добра ще е сделката в съчетание с бижута от злато.

Button style in fashion 1

За непринудена визия може да използвате мъжка риза с клин и ботуши. За повече женствено излъчване комбинирайте с колан на талията. Това ще внесе по-изтънчен външен вид за официален ден, заедно с лъскав конска опашка, минимален, дори загадъчен грим и удобна връхна дреха, която да служи като наметало.

Button style in fashion

Ако ви предстои дълго пътуване, то това означава, че ще трябва да притеглите на нещо като свободно и възможно най-комфортно. За да не останете разочаровани от модата спрете се на някои предложения за уестърн модата. Такава ще предложи както елегантни модни решения, така и някои смели комбинации. Опитайте с дамска рокля 504-3.

С всичко това и някои емблематични дрехи от настоящия сезон може да направите вълнуващо пътуване. Подберете лесен ансамбъл, в подходящи нюанси и направете магията наречена – стилен комфорт.

Scroll to Top