Естетика и предимства на алуминиева дограма.

Основно предимство на алуминия е естетиката. Това се дължи на качества и функционалности, но нека се спрем на по-важните сред тях:

Естетическите предимствата на алуминиева дограма могат да са демонстрирани на едно и също място, когато се съпоставят двата профила. Реално и двата ще са с номинални и еднакви размери. Тънките линии, по-добре изглеждащи ъгли и висок гланц по външния вид, безспорно превъзхожда тази на стандартен прозорец PVC.

Други предимства на алуминий включват:

Тънки линии с якост – aluminieva dograma, въпреки че е по-тънка може да бъдат направени много по-големи и по-високи разлики. Това означава, че алуминий е идеален за днешните по-амбициозни разширения и реконструкции, където клиентите се стремят да създадат големи врати и прозорци, големи остъклени екрани, панорамни стъклени стени и други модерен дизайн. Погледни на всяка програма, с участието на жилищата ремонти и това е рядко ще видите PVCu прозорци.

Цветни предимства – процесът на прахово покритие, използван за алуминиева дограма е сложен и обширен. Това може да създаде имитация на сатен, мат или гланц, всякакви облицовки, метални нюанси, дървени ефекти и дори текстурирани покрития. Не само това, но гаранциите и приложения от прахово боядисан надвишават тези на PVC и позволяват на алуминиева дограма да устоява на тежки условия. Вижте още как да изберете от различните модели и цветове.

Качество – различните видове дограми идват с много различни функции, като например дървен материал или автентични старинни прозорци. Докато алуминий не е толкова добър, но определено може да спестите от сметките за електричество.

Заварените ъглите на PVC прозорци често могат да създават загрозяваща визия и да са непоследователни. Когато обратната заварки се използват за PVC прозорци, то механичните стави са на разположение при алуминиевите. За по-голямата стабилност, изберете заварени вариант.

Когато търсите да изберете качество, заложете на тези съпоставки.

 

 

 

 

Scroll to Top