Нужен ли е протектор на вашия смартфон

Смартфоните са скъпи и едва ли бихте искали да прекарат стотици лева за една джаджа, която след няма и два месеца е напълно издраскана.

С куп драскотини по тъчскрийнът едва ли ще може да вземете и половината от стойността му, дори още да текат ревютата му. Ето, защо още с покупката на нов смартфон, разумният човек избира и калъфи за телефони айфон.

С тази стъпка, няма да „опразните“ много джоба, но със сигурност ще му гарантирате по-дълъг живот и добра визия, без да бъде надраскан екранът. Много хора все още купуват протектори за защита на екраните, но се оказва, че те са станали по-малко необходимо.

Протекторът за екран някога е били практически задължителен, но напредъкът в стъкло и покритията са направени също така, че да отговарят на нуждите за повечето хора. Много хора дори смятат, че не е нужно да купуват протектор с покупката на нов смартфон, ето някои тези за и против:

Как да почистите вашия айфон

Предпазителят за екран е лист от прозрачна пластмаса, който се придържа към екрана на вашия смартфон. Пластмасата се реже, за да се побере на точната форма на устройството заедно с дупки за бутони и говорител. Ето защо да купите различни протектори на екрана за различни устройства има важно значение. Ето и някои услуги, които да са ви от полза.

За да приложите протектор на екрана, обикновено се налага старателно почистване на устройството с кърпа от микрофибър. За целта нанесете малко сапунена вода, за да предпазите екрана, след което го натиснете в горната част на екрана. Трябва да се позиционира покровителя правилно, така че да пасва, и също трябва да се гарантира, покровител на екрана, когато се прилага върху плосък екран. Може би не искате някакви грозни мехурчета или пукнатини, появяващи се в рамките на предпазителя.

Ако се случи така, че екрана ще се надраска, протекторът ще се надраска вместо него. По-лесно е да се замени пластмасата или станиолът, ако бъде надраскан, отколкото да заменим стъклото на екрана на устройството си! Вижте още много неща от интернет!

Scroll to Top