5 начина да рекламирайте сайта си безплатно

Търсите начини за насърчаване на сайта си безплатно? Някои от най-добрите методи за реклама ще ви струват само малко време, за разлика от формата за сео оптимизация на големи сайтове.

Казват, че най-добрите неща в живота са безплатни: любов, приятелство, интелект, но едва ли в живота има безплатни неща, които да си струват.

И все пак ще се постараем да споделим някои от методите:

  • Справочник за обяви

Разбира се за някои може да се стори загуба на време регистрацията в повечето сайтове за обяви, но възможността да публикувате снимки, описания на продукти, видеоклипове понякога си заслужава. При това ще получите линк към вашия сайт.

2) Безплатен PR

Напишете съобщението за пресата, подобно на директориите и си осигурете безплатни основните услуги прессъобщението продава. Те по принцип няма да се стигне до основните медии, но средния слой медия могат да бъдат достъпни от PR услуги с опции, без никакви разходи.

3) Социални медии

Ако се опитвате да се достигне в интернет е нужно да имате Facebook страница, LinkedIn профил, Google+ страница и Twitter потребителско име! Всички те предоставят напълно безплатно обяви за сайтове с изключително високо класиране в Google страниците. Те са най-значимите социални медии и сайтове в интернет. Ако имате бизнес можете да получите линкове към вашия индивидуален профил.

4) Оферта за коментар

Когато оставите коментар във форум или блог, обикновено ще имате възможност да оставит3 в подписа си линк към вашия отговор. Постепенно, стойността на вашите идеи в съчетание с линк към вашия сайт ще създаде трафик и мощност със seo оптимизация на сайтовете.

5) Вашият Email подпис

Това е най-лесният безплатен начин да накарате хората да посетят блога ви. Всеки имейл трябва да е нещо завладяващо. Можете да използвате текст като връзка и не забравяйте да оставите телефон, поща или друга форма на контакт.

Scroll to Top