10 трансформации на старите неща. Интериор и живот на хакерство

10 трансформации на старите неща. Интериор и живот на хакерствоАко вашето семейство изпитва криза на идеи, но искате поне малък рестарт на интериора за дома. То само преди да е настъпил 8 март, може да имате толкова много полезни неща. Ако това не ви помогне, поне по всяко време може да организирате почистване на дома от стари мебели и вещи.

Да започнем с гардероба – като той е за подмяна лесно може да направите това. Единият начин е изхвърляне на старите мебели с фирма, а другият сами да организирате реставрация. Всеки гардероб има и допълнителни детайли. Едни от тях са закачалките. Ако те са твърде стари може да използвате със съвсем други предназначение. Например куката използвайте за нова поставка, която да монтирате в кухнята и на която да окачвате кулинарни рецепти.

Старите консервни кутии могат да се рециклират, но и могат да бъдат използвани повторно. За целта боядисайте скучната им външност, направете малки дупки с инструмент и използвайте за фенери-свещници.

По сходен начин може да определите съдбата и на стара кутия от подарък, бонбони или друга нова придобивка в дома ви. Разбира се кутията вече е неизползваема, след като е доставила това, което е било в нея, но сега вие може да й дадете нов живот, като с малко въображение преобразите в молив ник.

Старите стойки за ножове, лесно могат да бъдат преобразени в органайзер за моливи, ножици и други офис аксесоари.

Една продънена табла от легло или стара спалня за изхвърляне може да се превърне в удобна поставка за хавлиени кърпи, която да монтирате в банята. Разбира се винаги имате и резервна опция да изхвърлите старите мебели с товарен камион и да решите проблема от раз.

Една стара дъска или летва винаги може да намери по практично приложение, като за целта оформите в стилна, малка и портативна масичка. Такава може да служи за закуска в леглото или като етажерка за ваната в банята, върху която да поставяте аксесоарите за баня.

Старият скрин може да се преобрази в поставка за възглавнички около спалнята. За целта му използвайте едно от чекмеджетата с дъно и крачете.

По сходен на по-горе споменатия начин може да направите един бар стол в поставка за книги, чадъри, бастун или нещо друго. Ще е най-полезен ако го преобразите с малко боя или лак и обърнете с дъното надолу.

Навярно много от вас помнят старите глобуси, които висяха по таваните. Ако имате много от тях или поне един-два, но запазени, може лесно да ги преобразите във вази за живи цветя. И като стана дума за цветя, научете кой може да ви е от полза за поддържане на дворове и градини.

Малка стара маса може да направите в стилна табуретка. За целта вземете парче плат с формата и размерите й, поставете възглавница на плота и хвърлете материята плат, която сте подготвили. След като тя свободно падне надолу може да завържете с красива панделка около краката на масата.

Scroll to Top