5 съвета за почистване на Бар столове от кожа

Искате вашите кожени бар столове да продължат да ви служат цял живот, така че е важно за вас да се гарантира, правилно поддържане и почистване. Ако и вие имате красива мебел и стилни столове у дома, вижте тези десет съвета, които да ви помогнат да се справите с външния вид на вашите бар столове и да използвате техния живот.

  1. Почистете всички разливи, без да ги забавяте и отлагате за друг път. Трябва да се почисти всеки разлив веднага, с помощта на леко влажна кърпа. Това осигурява на кожата защита срещу вода и други течности.
  2. Използвайте срещу упорити петна мека кърпа. Не трийте с мокър парцал или абразивен материал. Това осигурява правилна защитена по време на процеса на почистване. Помогнете на къщата да не събира излишна влага.
  3. Ако има драскотини, трябва да внимателно да се попият с мек крем за ръце или глицерин, в случай, че са по кожената част. Ако са в дървото може внимателно да натриете с лак за дърво. В магазините се предлагат и специални комплект с подходящи нюанси, които са специално предназначени за скреч ремонти по кожа.
  4. Никога не използвайте груби или абразивни парцали. Винаги мийте кърпи или други материали, за да избършете с чисто всеки път. Така се поддържат вашите кожени столове.
  5. Прах по бар столове се почиства лесно с подходящи почистващи препарати. Това може да бъде съобразено според типа дървена или метална рамка. Винаги използвайте подходящ продукт за кожа при почистване на вашите лидери за бар столове.

Scroll to Top