Топ съвети за чиста всекидневна

С цялата постоянна дейност по почистване на една стая, всекидневната се нуждае от много внимание, когато става дума за почистване!

Ако сте правили ремонт или искате да подобрите интериора, има интересни тенденции, които може да следвате:

Независимо дали живеете в къща, апартамент или мезонет, това е мястото, на което седите със семейството и приятелите си, говорите за хранене, гледате телевизия, работите, а понякога спите!

Тук са 5 прости, но ефективни съвети за Почистване за почистване на вашата жилищна площ. Научете и за демонтаж на мебели и преместване:

1) Навлажнете хартиени кърпи за ръце с евкалиптово масло и изтриите с нея прах от мебели за спалня, докато повърхностите станат блестящи. Така ще направите и дезинфекция, която помага да запазите синусите по време на простуда и грип.

2) Опитайте се да използвате евкалиптово масло във вряща вода, за да избършете подовете. Това отстранява мръсотията и мазнините и оставя къшщата да мирише приятно.

3) Смесете една част зехтин с една част лимонов сок да полирате лака на дървото.

4) Напоите памук с лавандулово масло и минете с прахосмукачка, като внимателно поставите в отделението му. Той ще освежи дома и ще остави миришещи на свеж помещенията.

5) С ледено студена вода може да изтриете червените разливи от вино по килима – това ще донесе на повърхността полирани и сияен вид.

Scroll to Top