Синя дреха кога да избираме

Всеки знае, че синият цвят е популярен за облеклата. Той подхожда, както за офис рокля, така и за якета и често придобиват уникална завършеност на всяка бизнес дамата. В случай, че и във вашия гардероб присъстват елементи в синьо, научете и как се комбинират с черни панталони и бяла блуза.

Разчупвайки фантазията много жени могат да създадат различни и най-екстравагантни изображения по стилен начин! Тук може да видите за сините рокли: http://informeishun.com/2017/09/18/синята-рокля-как-и-с-какво-да-носим.

Така например синьото яке може да направи чудесен набор в модерния летен гардероб и комбинация с блуза, риза.

Пурпурно яке може да се комбинира с поли от коприна и сатен. Такъв начин, отговаря на бизнес дамата и изгражда дрескода. Ако искате да добавите аромат на изображението, синьото яке и бяла рокля, можете да се допъплят с червени обувки и чанта. В този случай, няма да изглежда скучно и обикновено. Отворени и прогресивните жени със сигурност ще създадат свой вкус, състоящ се от пола MIDI в кожа и тъмно синьо яке в мъжкия стил.

Синя рокля – нещо напълно самодостатъчно. От този магазин: http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/ рокля-зарга-блу, може да си поръчате.

Въпреки това, подобна дреха може бързо да отегчи. За да се избегне тази ситуация ще трябва да се научите как да разнообразите синята рокля и за да постигнете максимално оригинални ансамбли. За целта трябва да поставите въображение. Комбинирането на роклята с декорация в златист цвят, можете да дадете на имиджа на високата цена и благородство. В допълнение към бижута, можете да варира ансамбъла на всички възможни аксесоари. Това включва колани, чанти, слънчеви очила, бродерия, шалове, ръкавици, обувки и т.н. Опитайте се да играете с контраста!

Аксесоари в синьо

Не трябва да пренебрегвате и аксесоарите, направени в синьо. Тези елементи като например чанти, ще бъде отлично решение за тези, които са свикнали да носят дрехи в неутрални цветове, по пътя на оригиналността. В допълнение, сините аксесоари трябва да са перфектно съчетани с шлифери, поли молив, коктейлни рокли в светли цветове. Направете картината по-пълна, като използвате допълнителен елемент на синьо: син лак, брошки, шалове и т.н.

Както можете да видите, синьо в комбинация от други цветове в дрехите е добра опция. Въпреки своята самодостатъчност, синьото благосклонно се отнася към всички видове комбинации и експерименти. http://2more.eu/2017/09/15/основният-гардероб-на-мъжете-как-да-съ.

С малко креативност и опит и вашето изображение ще бъде незабравимо!

Scroll to Top