Как да транспортираме пиано

Как да транспортираме пиано е въпрос, които много хора, собственици на подобен музикален инструмент си задават днес.

Професионални товарачи използват колани, с които затягат пианото, здрава лента, зашита от двата края и дърво. Дървото закрепва основните ленти под инструмента и не им позволява да скочат, а по този начин се избягва падането на пианото, докато го носят по стълбищата. Количките с блокове на колелата се използват за придвижване на пианото на равнинни повърхности. Научете повече за цени при товарене и извозване.

Пианото се различава по размери и тегло, но винаги се носи от двама, тъй като е удобно и лесно да се разгърне по време на работата и да се маневрира по стълби и платформи, както и пред вратите.

За транспортиране се използва главно, оптимален по размер, удобен за дадения транспорт и оптимален по отношение на икономичността. Настаняването на пианото в колата може да стане по много начини, но най-удобният от тях е захващане на специална платформа. Можете да вдигнете едната страна на пианото, да се адаптира към водача, така че той премина назад и поставя край на пиано върху тялото, а след това от другата страна натиска.

Друг често срещан метод за зареждане на пиано в камиона е както се постави на задната стена на превозното средство, на разстояние от около 40 см и с помощта на леглото под ъгъл от тялото лист от картон се наведе и натиснете върху машината.

Налице е погрешно схващане, че не може да се носи на пиано, докато лежи, тъй като това може да повреди палубата. Стотици инструменти са били транспортирани именно по този начин без никакви щети. Но по искане на клиента, товарачите са длъжни да транспортират пиано изправено, като му осигуряват здраво закрепване в колата.

Можете да транспортирате пиано, както и мебели без помощта на професионалисти, но е добре да се мисли за всичко и да се изчислят правилно силите. Това е гарантира много време, което води до огромни разходи за физическо усилие и е малко вероятно цялата работа да върви гладко, без да се повреди транспортираният инструмент. Също така, всичко може да завърши по-зловещо, тази работа изисква физическа подготовка и определени умения, без които може да се нараните и да застрашите здравето си!

Доверете се на професионалистите, когато се нуждаете от транспорт или изхвърляне на музикален инструмент. От фирмата, която http://www.izvozva.bg знаят как да направят правилно работата си , да направят така, че пианото ви и допълнително да Ви доставя удоволствие със звука и външния си вид.

Scroll to Top