Кожени облекла и дъх на масло – моден стил за модерно момиче

Стил на мотоциклетистите – кожено яке и кожен панталон. Към това бихме добавили кожена пола за момичетата.

Мнението е, че момичетата са романтични, чувствени в стилът на мотоциклетистите.

Винаги такъв стил се е считал за доста твърд и особено мъжки. Но този сезон, използвайки техниката на контрастите, той стана малко по-мек, дори леко женствен. Този стил на мотоциклетиста е идеален за силни герои, но в същото време и за весели и пламенни момичета. Ако сте решили да го изкопирате, тогава определено трябва да вмъкнете кожените дрехи в гардероба си.

Кожени облекла

Най-популярната сред тях са кожени якета. Те задължително са с наклонен цип. Този сезон се характеризира с щедра декорация от различни размери и форми на метални елементи.

Както се прогнозира от повечето водещи дизайнери, якета започват да се превръщат в мода и ще продължат да се използват заради безумната им популярност. Тази тенденция ще засегне не само по-младото поколение, но и отличната й съвместимост с различни стилове.

Следваща модна дреха в комбинацията от яке е блестяща блуза или пола. Като опция опитайте за комбинация от нежна и романтична рокля. В този ансамбъл ще изглеждате интригуващо привлекателни и много оригинални. Дизайнерите също така насочват вниманието върху кожените панталони.

Днес са подходящи различни декорации за панталони. Могат да бъдат метални нитове или ципове с различна дължина и размер. Трябва да обърнете внимание на факта, че кожата за стила на мотоциклетиста може да е в кафяво. За момичетата дизайнерите предлагат комбиниране на стилни кожени панталони с елегантна риза или дамски блузи.

Можете да носите модерна пола или дори шорти от кожа. Не забравяйте аксесоарите за мотоциклетисти. Те включват колани, ръкавици, чанти с ресни и, разбира се, леко „зачервени“ и много груби обувки. Разбира се, всичко това трябва да е кожено.

Ако имате решителност и сте смели, тогава определено трябва да обърнете внимание на този стил на облекло. Той със сигурност ще придаде на образа ви експресивност и блясък.

 

Scroll to Top