Митове за SEO-промоция

Изследване, проведено от SEO-Matik показва, че обемът на пазара за оптимизация на търсачките струва 110 милиона долара, а годишно се увеличава с 50%. При 86% от потребителите на интернет резултатите от резултатите са много надеждни. Контекстната реклама се доверява само на 20% от потребителите.

SEO оптимизацията е само един от начините за развитие на бизнеса. Но това е най-добрият канал за преобразуване и все още е релевантен и необходим.

  1. SEO оптимизацията – очаквани резултати в дългосрочен план:

Първите резултати от качествения и съвестен напредък наистина ще се появят след 2-3 месеца. Но тук под внимание трябва да се вземе факта, че бизнесът ще работи много години. Защо да не чакате няколко месеца?

  1. SEO промоцията е скъпа

След като защитите сайта си в TOP-10, инвестициите, инвестирани в SEO, ще се възстановят. Правилното популяризиране ще донесе много трафик и посетителите на сайта ще станат редовни клиенти. Работата на един добър SEO специалист, на пръв поглед, наистина, не е евтина. Но SEO в сравнение с други онлайн промоционални канали е от най-икономичните.

  1. SEO оптимизацията е много трудна

Ако смямате, че може да направите всичко сами, SEO наистина ще ви се стори сложно. Всичко е възможно, а SEO може да бъде планирано и приложено.

  1. Съществува риск сайтът да попада под санкцията на търсачките

При използване на безскрупулни методи за популяризиране (текстове с повторно спам, прекалено бърз набор от връзки), сайтът ще бъде забранен или свален от резултатите при търсенето. За да парирате това, уверете се, че популяризирането на SEO се извършва в реномирана агенция, чиито служители използват само компетентни и безопасни методи на работа.

  1. Колкото по-изходящи са връзките, толкова по-добре се класира сайтът

Популяризирането на ресурса е положително повлияно от изходящите връзки към сайтове със същите или подобни теми. Друга възможност: донорски сайт с различен предмет има авторитет и добра репутация. В този случай връзката от този сайт също ще бъде взета под внимание от роботите за търсене.

  1. За да запазите позициите си в SERP, не е нужно да актуализирате сайта

Търсещите роботи ще посещават ресурса ви по-често, ако актуализирате съдържание, поправяте невалидни връзки и оптимизирате кода.

  1. Създаването на отлично съдържание автоматично води до факта, че сайтът ще бъде в TOP

Търсачките обръщат внимание само на съдържанието, което се използва от вниманието на посетителите към ресурса.

По-добре е да поверите тази задача на професионалистите: eXtremeSEO.

Scroll to Top