Как да изберете кожен диван в модерната кухня или хол

За специалните ефекти на интериора, важна роля има коженият салон и конкретно диван и табуретки, фотьойли в кожа.

Те могат да създават стилистична разлика в суровият градския начин на живот, декорирани с класически, елегантен диван, модел „Честърфийлд“ или барок. Този еклектизъм прави модерния интериор оригинален, текстуриран.

Модерни класики

Коженият диван в класическата всекидневна трябва да бъде твърд, с мека форма и благороден цвят. Неговата задача е да даде на дневната още повече почтеност и солидност. Моделът може да бъде модерен, но не прекалено иновативен.

Декорирана зона

Към меката зона в хола, обзаведена с кожен диван, уютът е успешно постигнат. Трябва да използвате декора с разнообразни текстури. Допълнете кожения диван с декоративни възглавници с покритие от тъкани. Такива могат да са от коприна, памук, лен, дантели и др.

Кожен диван в хола

Изхвърлете вълнообразно (каре) одеяло от дивана и поставете текстурирана подложка на пода. Този прост декор ще трансформира дивана от нищо в чудесен „офис“ аксесоар на обзавеждане. Изхвърляне и почистване от интериора, може да организирате с фирма с хамалски услуги и транспорт.

Не използвайте повече от два или три кожени детайла  за малка всекидневна. В идеалния случай един от тях трябва да бъде голям (диван) и един или два малки или средни (например фотьойл и / или малка табуретка).

Диванът с кожена тапицерия е перфектно съчетан със столове и платове. Тази опция е много по-успешна в цял комплект от мека мебел. Излишъкът от предмети, тапицирани с кожа, прави хола по-тежък и твърде формален.

 

Scroll to Top