Какво търсят хората в офис мебели геномакс и работното място

By | декември 29, 2021

Често, когато купуват офис мебели геномакс, хората организират офис пространството. Мениджърите не питат служителите за мнението им за това как биха искали да виждат своето място на работа, как биха искали да работят и при какви условия.

Подреждането на мебелите може да изглежда очевидно и следователно не е необходимо да се консултирате със служителите. Но ако помислите за факта, че ако работното място е удобно за служителя, тогава участието в работата се увеличава и ръстът на печалбата е с 22% повече.

Предимствата на комфортната и здравословна среда са неоспорими. Те подобряват както производителността, така и рентабилността и обслужването на клиентите. Резултатите от изследванията показват, че създаването на подходяща офис среда е от решаващо значение.

Съвременните компании са в крак с модерната мода и обръщат голямо внимание на работната среда за милениалите. Това е поколение, израснало дигитално и с по-гъвкав подход към работата. Въпреки това, според проучването, делът на хората на възраст между 18 и 34 години в офисите е намалял с 9%, а по-голямата част от служителите, 62% , са хора над 35 години. И така, ситуацията е същата по целия свят, не само на континента Европа. Ето, защо при проектирането на офис пространство трябва да се вземе предвид мнението на по-широка група от хора.

Ако отворите офис или се преместите на друго място и закупите офис мебели геномакс, тогава трябва да разгледате демографията на служителите си и да обмислите бъдещите изисквания за наемане. Резултатите от проучването показват, че по-възрастните служители са по-териториални от милениалите или поколението Z. Ето, защо е много по-вероятно да предпочитат поверителност.

Една от интересните особености на изследването е фактът, че повечето хора от различни поколения предпочитат конфиденциалността в телефонните си разговори. 81% искат да бъдат сами, когато извършват разговори ! Младото поколение е свикнало да общува в месинджъри и електронна поща, докато по-възрастните се чувстват по-отговорни и затова изискват повече конфиденциалност. Всичко това означава, че са необходими отделни зони с шумоизолация, паравани и др., за да се намали нивото на шума.

И така, след направена анкета, става видно, че повечето от служителите казват, че се нуждаят от бюро, за да вършат работата си. 81% казват, че се нуждаят от бюро, когато изпълняват задачи , а 75% биха искали да седят на работното място, когато изпращат писма по имейл. Това предполага, че е необходимо работно място.

Различните хора изискват различни размери на работното пространство. С днешния асортимент от офис мебели геномакс можете да осигурите индивидуално докосване на всеки служител. Основното е да оставим хората да работят по начин, който им е приятен.

Какво е наистина важно за всички в офиса. Така, резултатите от проучването, сочат следното:

  • Лично пространство за концентрация;
  • Неформално място за срещи за чат и споделяне на идеи;
  • Място за презентации;
  • Пространство за споделени ресурси и съхранение;
  • Стая за релакс, където хората да общуват неформално и да възстановяват енергията си.

Всичко това предполага, че не можете да се фокусирате с пристрастия, върху една посока на затворени или отворени офиси. Необходимо е да се осигури гъвкав подход за служителите, включващ различни области, които да се използват по различни начини. Осигуряването на вашите служители с това, от което наистина се нуждаят за комфорт от своя страна води до продуктивна работа. За това и още много потърсете офис мебели геномакс.