Почистване и изнасяне на строителни и битови отпадъци от мазета и тавани

Таванските помещения често са задръстени от всякакви излишни боклуци. При разчистването и премахването на непотребните вещи е налице допълнителна трудност сравнени с мазетата.

Трудността се свежда до това, че по таваните се намират много повече неща, а самите те са по-трудно достъпни по мазетата. Всичко това превръща изнасянето на боклук в истинско предизвикателство. Всяка обиколка, всеки курс включва изкачване и преминаване през множество стълби на жилищната сграда или къщата.

Съществуват и други причини, заради които таванските помещения са неудобни за почистване. Така, подпокривни пространства, често са със скосени хоризонтални стени, които се намират най-горе. Това създава трудности при почистването и изнасянето на боклук, стари мебели и отпадъците. Всичко става много по-трудно и опасно. Друго неудобство на таванските помещения е в това, че са подложени в по-голяма степен на неблагоприятни атмосферни условия – попадане на директна слънчева светлина (през капандурите), висока влажност, ниски или високи температури за съответните сезони и съответно големи температурни амплитуди, както и голяма опасност от намокряне и течове при счупени керемиди.

В комбинацията всички тези условия създават неудобства при боклуците от таванските помещения. Това прави процеса по почистване още по-труден и неудобен за изнасяне. И така, наемайки хамали от Фирми за почистване на мазета и тавани може да сте сигурни, че сте на правилния път.

Защо да потърсите екип на фирми за почистване на мазета и тавани

Тези хора са професионалисти. Те имат богат опит и могат изнесат всички боклуци от мазета и тавана, независимо, през колко етажа трябва да преминат. Къде точно се намира кооперацията ви.

Транспортиране на битови и строителни отпадъци

Когато хамали на СМЕТИЩЕ.СОМ дойдат на оглед, ще обърнат внимание на помещенията и нещата, които трябва да изнесат, както и на боклуците, количеството отпадъци за изнасяне до депото. Когато като боклуците бъдат изнесени, екипите товарят всичко от къщата и извозват извън града, на указани за целта места.

На адрес: https://smetishte.com/pochistvane-mazeta-tavani-izvozvane-smetishte може да наемете услугите за разчистване на мазета и тавани. Безспорно ще получите съдействие за да изхвърлите боклуците и старите вещи от всяко едно складово помещение което пожелаете, стига обектът да се намира в София или близките ѝ околности. Фирми за почистване на мазета и тавани предлагат превозване, разчистване, изнасяне на битови и строителни, отпадъци от дворове, гаражи, сайванти, навеси, селскостопански постройки, покриви, складове и офиси.

Източник: СМЕТИЩЕ.СОМ

Scroll to Top