3 съвета за създаване на перфектния гараж

Ако смятате, че това вашият гараж е станало по-малко функционално, по-малко приятно и по-малко ценно пространство от останалата част от къщата ви, това се дължи на факта, че не сте положили достатъчно усилия да създадете различен, персонализиран гараж. Нека видим, какво може да се направим, за да се коригира тази грешка.

Нека бъде светлина

За да извършите, какъвто и да е ремонт на вашия автомобил, трябва да може да различавате гаечен ключ от отвертка. В противен случай ще е невъзможно!

Инсталирайте няколко източника на светлина, разположени така, че всеки ъгъл на гаража да може да бъде осветен и ще накарате този проблем да изчезне. Прозорците трябва да са разположени от северната и южната страна на гаража, за да се избегне неприятният ефект от заслепяване сутрин или вечер.

Изберете правилните цветове

Когато мислим за гараж, първото нещо, което идва на ум е мазно, индустриално изглеждащо пространство. Гаражите не трябва да изглеждат така. Като цяло те трябва да следват същата дизайнерска линия като интериора и екстериора на вашия дом. Ето, защо добра идея ще е да започнете с разчистване и  извозване на отпадъци от гараж

Изборът на модерни и смели цветове пред бяло или класическо сиво ще превърне гаража ви в място, където ще искате да прекарате свободното си време.

Внимавайте къде стъпвате

Разбира се, ярките цветове могат да помогнат гаражът да изглежда по-приятен. Но колко приятно ще бъде всъщност, ще можете да осъзнаете едва след като прекарате няколко часа зад работната маса.

За да направите услуга на краката си, инсталирайте матово покритие против умора. Що се отнася до останалата част от гаража, може да избирате между пластмасови, гумени и дървени плочки. Всички те имат своите плюсове и минуси. За да сте сигурни, трябва да ги проверите, преди да вземете окончателно решение.

Колкото повече място за съхранение, толкова по-добре

Имайте предвид едно нещо: складовите единици не трябва да пречат на свободното движение на целия гараж.

Това, опитайте се да спазите тези правила и може гаражът ви да се превърне в любимо кътче в целия дом.

Източник: EVRO.CENTER

Scroll to Top